Луцьк без води через атаку росіян: один загиблий, п'ятеро поранених
Луцьк без води через атаку росіян: один загиблий, п'ятеро поранених

Луцьк без води через атаку росіян: один загиблий, п'ятеро поранених

Сьогодні, 26 серпня, внаслідок масштабної атаки росіян на Україну, у Луцьку дна людина загинула, п’ятеро поранені, повідомляє Національна поліція України.

"Розгорнуто координаційний штаб допомоги людям, куди можуть звернутися постраждалі від російської агресії громадяни, телефон штабу: 050-5576758. Встановлено засоби для безперебійного зв’язку. Поліція надає всю необхідну допомогу мешканцям.Також громадяни можуть звертатись з відповідними заявами про пошкодження майна на лінію 102: працівники поліції нададуть вичерпну інформацію про алгоритм дій", - йдеться у повідомленні.

обстріл

За словами мера Луцька Ігоря Поліщука, внаслідок ворожої атаки в місті ушкоджено обʼєкт інфраструктури. Внаслідок російської атаки пошкоджено багатоквартирний будинок.

діти

"У школах міста в укриттях працюють пункти незламності, де є електроенергія від дизельгенератора та інтернет. Також пункти незламності працюють в старостатах наших старостинських округів", - написав він у Телеграм.

Внаслідок вимкнення електроенергії, у більшості районів Луцька вимкнене водопостачання. Спеціалісти КП «Луцькводоканал» виїдуть на місця для увімкнення генераторів та відновлення водопостачання одразу після завершення повітряної тривоги.

Нагадаємо, сьогодні, 26 серпня, російські війська здійснили масовані удари по території Україні. Атаки почалися ще від учора, близько з 23:30. Вибухи лунали у Вінниці та області, Кропивницькому (Кіровоградська область), Харкові, Одесі, Кривому Розі, Запоріжжі, Дніпрі, Хмельницькому, Чернігівській області та Тернопільській та Києві, а також у Львові, Луцьку, на Прикарпатті.

Черезмасований ракетний удар по енергетиціввели аварійні відключення світла. Зараз в областяхпочинають діяти графіки відключень.

Укрзалізницяввела резервні тепловози, через масштабну атаку. В деяких регіонах немає світла, тому виведено усі поїзди далекого сполучення. Приміський рух електропоїздами наразі теж має затримки, енергетики вже працюють на місцях.

Зазначимо, що українцям рекомендується завжди бути готовими до відключення електроенергії. Міністерство внутрішніх справ України нагадало громадянам про правильне використання генераторів.

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader