На ветеранських змаганнях BESTRONG GAMES побили рекорд Вірастюка
На ветеранських змаганнях BESTRONG GAMES побили рекорд Вірастюка

На ветеранських змаганнях BESTRONG GAMES побили рекорд Вірастюка

У селі Сокільники на околиці Львова під час всеукраїнських адаптивних змаганнях серед ветеранів війни BESTRONG GAMES встановили новий національний рекорд із силової вправи лог-ліфту.

Про це повідомили організатори змагань - громадська організація Bestrong в пресрелізі, що є у розпорядженні Укрінформу.

Зазначається, що всеукраїнські адаптивні змагання серед ветеранів війни BESTRONG GAMES організовані на знак поваги та шани до заслуг і відваги українських захисників, і приурочені до 33-річчя Незалежності України. Понад сто ветеранів війни Росії проти України змагалися у 17 спортивних дисциплінах.

«Новий національний рекорд з лог-ліфту встановив львівський стронгмен Олег Пилипяк. Він осилив колоду вагою 205 кг! Попередній рекорд України належав силачу Василю Вірастюку, який підняв 200-кілограму колоду», - повідомили організатори.

На BESTRONG GAMES з’їхалися ветерани війни з усієї України: були представлені Київ, Львів, Харків, Одеса, Дніпро, Донецьк, Ковель.

На ветеранських змаганнях BESTRONG GAMES побили рекорд Вірастюка - Фото 1 На ветеранських змаганнях BESTRONG GAMES встановлено новий національний рекорд із лог-ліфту / Фото: ГО Вestrong

115 ветеранів змагалися у 17 видах спортивних вправ: адаптивний бокс, пауерліфтинг, жим штанги лежачи, жим двох гирь сидячи, ривок гирі однією рукою (24 кг), стрільба з лука, настільний теніс, веслування на тренажері, підйом штанги на біцепс двома та однією рукою, армреслінг (стоячи та сидячи), армліфтинг та ін. Найкращі атлети у кожній вправі отримали цінні подарунки, а також можливість інтегруватися в паралімпійський спорт.

«Кожен, хто взяв участь у наших змаганнях, є переможцем і був гідно нагороджений. Ветерани, окрім загальних нагород, отримали додаткові відзнаки за призові місця, де враховувалися як спортивні результати, так і складність отриманих травм. Мета BESTRONG GAMES - показати можливості у потенційній інтеграції ветерана у професійний спорт», - зазначив організатор BESTRONG GAMES Євген Лукащук.

Як повідомляв Укрінформ, у Львові провели всеукраїнський благодійний турнір «BESTRONG WITH AZOV» з фрі-файту та контактних єдиноборств.

Теги по теме
Спорт
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader