Їла пасту з піцою і схудла: Michelle Andrade відкрила неочевидний секрет стрункого тіла
Їла пасту з піцою і схудла: Michelle Andrade відкрила неочевидний секрет стрункого тіла

Їла пасту з піцою і схудла: Michelle Andrade відкрила неочевидний секрет стрункого тіла

Чи є у вас guilty pleasure? Тобто дії, які зазвичай собі не дозволяєте. Впевнені, що є. Головне, правильно сприймати ці правила. Та обов’язково інколи їх порушувати. Про «заборонені задоволення» за лаштунками зйомок розважального шоу «Хто зверху?», який стартує вже 5 вересня на Новому каналі, розповіла українська співачка Michelle Andrade.

«Я побудувала з собою такі відносини, що guilty pleasure можуть бути щодня! Бо для мене це – про стосунки з собою, зі своїм тілом, про піклування про себе, – з усмішкою ділиться артистка. – Але шлях до усвідомлення цього був довгим. Раніше я рідко дозволяла собі щось не те з’їсти. Могла покарати себе, що скуштувала шоколадку, бургер або чипси. З часом почала спілкуватись і з тренером, читати інфо щодо «дозволяти собі це важливо і корисно» і стала помаленьку це робити, припинила сварити себе. І відчула позитивні зміни! Найголовніше – почати змінювати думки. Знаєте, що помітила: коли вибудувала такі стосунки з собою, то перестала потребувати цих guilty pleasure. Якщо відчуваю бажання зробити щось, на перший погляд, заборонене, то роблю, бо розумію, що інколи організму потрібно виходити з рутини».

А ще Мішель пригадала прикольний випадок з подорожі до Італії.

«Я дуже полюбляю пасту. Але не дозволяю собі їсти її щодня, – розповідає зірка. – Під час поїздки ми багато ходили в гості до друзів, і всі вони пригощали або пастою, або піцою. Це ж Італія! Спочатку мені було не дуже комфортно, з’являлося багато непотрібних думок. А потім я вирішила начхати на все й насолоджуватися смачними стравами щодня. І десерти теж були! Кайфувала та не переймалася, бо знала: це виняток. Розуміла, що скоро повернуся додому й поновлю свій правильний режим. І що ви думаєте? У відпустці навіть схудла! (сміється). Це підтвердження теорії, що просто слід вміти домовлятися з самим собою та все сприймати легко».

Фото: Інстаграм Michelle Andrade, пресслужба

Источник материала
loader
loader