Остапчук з вагітною дружиною прийшов на модний показ: як виглядало зіркове подружжя
Остапчук з вагітною дружиною прийшов на модний показ: як виглядало зіркове подружжя

Остапчук з вагітною дружиною прийшов на модний показ: як виглядало зіркове подружжя

Показ бренду the COAT by Katya Silchenko став феєричним завершенням першого дня Українського Тижня моди. Окрім того, бренд відсвяткував 10-річчя створення, тож запросив на подію друзів та прихильників, які багато років обирають для себе вбрання від дизайнерки.

Дружина Володимира Остапчука часто обирає для себе вбрання від Катерини Сільченко, тож завітала на подію в стильному вбранні.

Стильний вихід подружжя Остапчуків

Катерина Остапчук обрала для себе дуже схожу сукню, яку одягала на гендер-паті, коли дізнавалась стать малюка. У бренду the COAT в колекції є кілька суконь з мережива в однаковому кольорі, втім, вочевидь, дружина шоумена обрала для себе теж саме плаття кольору айворі з тричвертковими рукавами та шлейфом з напівпрозорим мереживом. На сайті бренду така сукня коштує 23 тисячі гривень.

Дружина Остапчука перебуває на 6 місяці вагітності, тож її живіт вже є досить помітним, а вбрання лише вигідно його підкреслило. Зверху знаменитість одягнула коричневий жакет з коміром та ґудзиками, доповнивши look світло-кремовими балетками.

Волосся Катерина зачесала в пучок та завершила look помаранчевою сумкою від бренду Loewe. Володимир Остапчук був одягнений у класичне чорне поло, яке поєднав з білими штанами, чорним взуттям та шкіряним поясом від бренду Hermes.


Вишуканий образ Володимира та Катерини Остапчуків / Фото Jet Setter

Зазначимо, що показ колекції на сезон осінь – зима 2024/2025 відбувся у саду Національної опери України став справді феєричним. Колекція складалася з красивих речей витриманих у нюдових тонах, які притаманні бренду та новому трендовому бордовому кольорі. Раніше Катерина Сільченко зізнавалася, що ніколи не додає у свої речі чорні кольори. Моделі дефілювали у довгих пальтах, сукнях, костюмах, жакетах та інших речах в класичній естетиці.

Вже після самого показу Катерина Сільченко вийшла до всіх на уклін та представила команду, яка працювала з нею над створенням цієї колекції. Гості та друзі подякували за показ шаленими оплесками.

Теги по теме
Стиль и мода
Источник материала
loader
loader