Магучіх, Хижняк та Кобець - українські спортивні лауреати серпня
Магучіх, Хижняк та Кобець - українські спортивні лауреати серпня

Магучіх, Хижняк та Кобець - українські спортивні лауреати серпня

Стрибунка у висоту Ярослава Магучіх, боксер Олександр Хижняк та скелелазка Анастасія Кобець стали  найкращими спортсменами серпня-2024.

Як повідомляє НОК України, серпень для української команди був щедрим на нагороди, зокрема олімпійські: в останній місяць літа наші спортсмени здобули 10 медалей на головному старті чотириріччя в Парижі. Окрім Ігор, відбувалися й інші міжнародні старти, передає Укрінформ.

Експертна комісія НОК України назвала найкращими спортсменами серпня олімпійських чемпіонів Ярославу Магучіх та Олександра Хижняка, а найкращою юною спортсменкою місяця - чемпіонку світу у двоборстві серед молоді визнано Анастасію Кобець.

Також, враховуючи здобуття золотої медалі Ігор ХХХІІІ Олімпіади з фехтування на шаблях, спеціальною відзнакою НОК України нагородив найкращу українську команду серпня 2024 року - збірну з фехтування на шаблях у складі Ольги Харлан, Аліни Комащук, Олени Кравацької та Юлії Бакастової.

За підготовку Ярослави Магучіх нагороду отримають Федерація легкої атлетики України та Центральний спортивний клуб Збройних сил України, за підготовку Олександра Хижняка - Федерація боксу України та Фізкультурно-спортивне товариство «Динамо».

Фото: noc-ukr.org.

Теги по теме
Украина Спорт
Источник материала
loader
loader