Дім буде пахнути осінню: як самостійно зробити освіжувач повітря
Дім буде пахнути осінню: як самостійно зробити освіжувач повітря

Дім буде пахнути осінню: як самостійно зробити освіжувач повітря

Кожен з нас асоціює осінь із запахом яблук, спеченої шарлотки, какао чи гарбузового пирога. На основі кількох інгредієнтів можна створити чудові запахи для дому.

Як зробити освіжувач для дому

Вони доволі бюджетні та будуть тривалий час зберігати чудовий запах вдома. Хімічні ароматизатори є не дуже корисними, а часом навіть дуже різкими, тому краще виготовити для дому освіжувач своїми руками.

Вам знадобиться шкірка апельсина та кілька паличок кориці. Все це треба змішати у невеличкій каструлі з водою. Інгредієнти треба довести до кипіння, а після цього зменшити вогонь. Нехай суміш так покипить ще 45 хвилин. Ця суміш може лежати на вашій кухні кілька днів, а для того, щоб дім наповнився ароматом, достатньо буде увімкнути газ на кілька хвилин.

Палички кориці нададуть освіжувачу характерного аромату
Палички кориці нададуть освіжувачу характерного аромату / Фото Pexels

Також цю суміш можна повністю остудити та перелити в ємність з пульверизатором й обприскувати рідиною кімнати.

Шкірка апельсина та кориця – це не єдине, що може бути у каструлі. Ви також можете додати всередину цедру лимона, шкірку від яблук, ваніль, гвоздику чи розмарин.

У суміш можна додавати різноманітні улюблені ефірні олії, які додадуть отриманому запаху ще більшого аромату. Окрім того, що вам буде приємно перебувати вдома, такий освіжувач ще й прибере неприємні запахи, які можуть бути від домашніх улюбленців.

Источник материала
loader
loader