Геймери розчаровані: запуск PlayStation 5 Pro викликав критику через високу ціну та старі ігри
Геймери розчаровані: запуск PlayStation 5 Pro викликав критику через високу ціну та старі ігри

Геймери розчаровані: запуск PlayStation 5 Pro викликав критику через високу ціну та старі ігри

Sony офіційно представила PlayStation 5 Pro: консоль запропонує покращене трасування променів, потужний процесор і 2 ТБ вбудованої пам’яті. Новинка буде набагато потужнішою за свого попередника, забезпечить значний приріст продуктивності, значно покращене трасування променів і має 2 ТБ вбудованої пам’яті.

Технічні характеристики нової консолі від Sony не можуть не тішити, але геймери залишилися незадоволені ціновою політикою компанії.

Ось що ми знаємо

Відомо, що хороші речі коштують дорого. Але вартість у $700/€800 засмутила багатьох.

На форумах та у соціальних мережах геймери зазначають, що ця ціна завищена, до того ж дисковод та вертикальна підставка продаються окремо, що ще більше підвищує вартість консолі.

Багато розробників ігор стверджують, що вони ще не використали можливості базової PS5 і спочатку сумнівалися в необхідності випуску вдосконаленої версії пристрою. Хоча, звичайно, для комфортного проходження таких блокбастерів, як GTA VI, можливостей PS5 може не вистачити, особливо з огляду на те, що продуктивність багатьох сучасних ігор уже обмежена до 30 FPS.

Крім того, багатьом геймерам не сподобалося, що можливості PlayStation 5 Pro демонстрували на прикладі ігор, багато з яких вийшли ще на PS4. Але варто зазначити, що, за інсайдерською інформацією, наприкінці вересня відбудеться шоу State of Play, присвячене новим іграм, які повинні заохотити геймерів купити нову консоль.

Аналітики вважають, що встановлена ціна на PS5 Pro не вплине на її продажі та прогнозують, що Sony продасть 1,3 мільйона одиниць до кінця цього року та 13 мільйонів до кінця 2029 року.

Не відомо, наскільки виправдаються прогнози експертів, але наразі можна констатувати, що презентація PS5 Pro зібрала більше дизлайків, ніж лайків.

Коли чекати

Консоль PS5 Pro надійде у продаж 7 листопада.

Попередні замовлення розпочнуться 26 вересня.

Источник материала
loader
loader