Вибухи у Єкатеринбурзі: розвідка підірвала КПП Росгвардії
Вибухи у Єкатеринбурзі: розвідка підірвала КПП Росгвардії

Вибухи у Єкатеринбурзі: розвідка підірвала КПП Росгвардії

У російському Єкатеринбурзі вчора, 11 вересня, пролунав вибух біля КПП військової частини, в якій базуються військові Росгвардії.  Про це повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони. 

«Акт відплати причетним до організації катівень на окупованих територіях України російським загарбникам здійснили у взаємодії з ГУР МОУ представники підпілля, яке діє проти путінського режиму на території держави-агресора. Виготовлений ними вибуховий пристрій уламкової дії загальною масою 6 кг приховано розмістили біля КПП росгвардійців», – йдеться в повідомленні.

Вибухи у Єкатеринбурзі: розвідка підірвала КПП Росгвардії (фото) фото 1

Внаслідок детонації було підірвано ворожий особовий склад, пошкоджено автомобільну техніку рашистів. Для ліквідації наслідків вибуху на місце прибули російські спецслужби, карети швидкої допомоги, у повітря був піднятий гелікоптер медичної евакуації. 

4 фото
  • Вибухи у Єкатеринбурзі: розвідка підірвала КПП Росгвардії - Фото 2
  • Вибухи у Єкатеринбурзі: розвідка підірвала КПП Росгвардії - Фото 3
  • Вибухи у Єкатеринбурзі: розвідка підірвала КПП Росгвардії - Фото 4
  • Вибухи у Єкатеринбурзі: розвідка підірвала КПП Росгвардії - Фото 5

До відома, росіяни повідомляли про збиття двох безпілотників за сім кілометрів від аеродрому «Оленья» в Оленегорську Мурманської області.

Раніше влада регіону ввела план «Килим» в аеропортах Мурмаші та Хібіни. Повідомляється про затримку рейсів на виліт та на приліт. 

Источник материала
loader
loader