Із російського полону повернули додому ще 49 українців
Із російського полону повернули додому ще 49 українців

Із російського полону повернули додому ще 49 українців

З російського полону у результаті обміну повернули ще 49 українців і українок. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський

Президент зазначив, що серед звільнених Збройних Сил України, Національної гвардії, Національної поліції, Державної прикордонної служби, а також наші цивільні люди.

«Зокрема, Леніє Умєрова – дівчина, яку росіяни захопили в заручники, коли вона приїхала піклуватися про хворого батька. Також вдалося звільнити ще частину захисників і захисниць «Азовсталі». Вдома й Герой України, військовий медик Віктор Івчук», – написав Зеленський. 

Президент подякував всій команді, яка забезпечує звільнення полонених і заручників із російської неволі. І окремо відзначив кожен український, підрозділ, який поповнює обмінний фонд для нашої держави.

Це вже 56-й обмін військовополонених pic.twitter.com/W3XJli6FrP

— ГЛАВКОМ (@GLAVCOM_UA) September 13, 2024

«Всі наші воїни, які беруть у полон російського окупанта, усі наші служби, які знешкоджують російських диверсантів і колаборантів, наближають звільнення наших людей. Маємо повернути додому всіх наших – і воїнів, і цивільних.», – додав президент. 

Источник материала
loader
loader