Шокував українців: що дивного озвучив Джей Ді Венс у "мирному плані" Трампа
Шокував українців: що дивного озвучив Джей Ді Венс у "мирному плані" Трампа

Шокував українців: що дивного озвучив Джей Ді Венс у "мирному плані" Трампа

Сам Венс наголосив, що нібито й сам не знає точних деталей мирного плану. Однак його твердження радше були перевіркою американців. Детальніше про наміри Венса та Трампа 24 Каналу розповів кандидат політичних наук, експерт-міжнародник Станіслав Желіховський.

Чому Джей Ді Венс говорить про "мирний план" Трампа

Президент України Володимир Зеленський розповів, що два місяці тому мав "хорошу"телефонну розмову із Дональдом Трампом. Кандидат у президенти США, за словами Зеленського, пообіцяв зробити все, аби зміцнити Україну, адже розуміє "як важко виживати під час війни".

Однак кандидат у віцепрезиденти США від Республіканської партіїДжей Ді Венс описує кардинально інший план. Нібито Україні можуть запропонувати заморозити лінію фронту, зробити окуповану територію демілітаризованою зоною. Ба більше, Київ має відмовитися від вступу у НАТО.

Все, що говорить Трамп зараз, може відрізнятися від того, що він говоритиме, якщо стане президентом США. Думаю, що, можливо, за Трампа збережеться підтримка України, у нас все-таки підписаний договір про гарантії безпеки та є інші зобов'язання США. Щодо Джей Ді Венса – це, ймовірно, зондаж ґрунту, перевірка, як на це відреагують американці,
– пояснив Станіслав Желіховський.

Вже незабаром відбудуться теледебати між кандидатами у президенти – Джей Ді Венсом (від Республіканської партії) та Тімом Волзом (від Демократичної партії). Тож заяви Венса можуть бути пов'язані саме з цим.

"Я також не виключаю, що це було зроблено з подачі самого Дональда Трампа, щоб перевірити настрої як у самій Америці, так і у всьому світі. Ці пропозиції "мирних планів" я все ж розглядаю в контексті передвиборчих процесів", – зауважив експерт-міжнародник.

Варто додати, що про це також говорив президент України. Тобто що передвиборчі заяви – це просто передвиборчі заяви й інколи вони "не дуже реальні"

Теги по теме
Дональд Трамп
Источник материала
loader
loader