Зеленський не розуміє суті плану Трампа щодо «швидкого завершення війни»
Зеленський не розуміє суті плану Трампа щодо «швидкого завершення війни»

Зеленський не розуміє суті плану Трампа щодо «швидкого завершення війни»

Президент України Володимир Зеленський заявив, що поки не розуміє, у чому полягає план Дональда Трампа «дуже швидко завершити війну» України з РФ, який Трамп обіцяв втілити у разі своєї перемоги на президентських виборах у США в листопаді.

Як передає Укрінформ, про це заявив Президент Володимир Зеленський в інтерв'ю журналісту Фаріду Закарії на CNN.

Зеленський сказав, що не може зрозуміти цього станом на сьогодні, бо «не знає деталей того, що він (Трамп – ред.) думає та що це означає». «Моя позиція – виборчий період та виборчі меседжі – це виборчі меседжі. Інколи вони не дуже чесні», - зазначив Президент України.

Він також згадав свою останню телефонну розмову з Трампом, у якій, за словами Зеленського, Трамп обіцяв підтримувати Україну.

«Він сказав, що він буде дуже підтримувати, і він розуміє, як складно виживати під час війни, і що він робитиме усе, аби зміцнити Україну. Це чудово, що це звучить таким чином, тому я хочу поділитися цим планом, аби почути його реакцію», – сказав Зеленський, маючи на увазі «план перемоги», який він планує представити Джо Байдену, а також кандидатам у президенти Дональду Трампу та Камалі Гарріс.

Як повідомляв Укрінформ, кандидат в президенти США, республіканець Дональд Трамп заявив, що має намір вести переговори про мир між Росією і Україною ще до своєї присяги на пост президента, якщо виграє вибори.

Теги по теме
Украина Россия война Владимир Зеленский Дональд Трамп
Источник материала
loader
loader