Заміна екрана Huawei, що складається в три склади, обійдеться понад 1100 доларів
Заміна екрана Huawei, що складається в три склади, обійдеться понад 1100 доларів

Заміна екрана Huawei, що складається в три склади, обійдеться понад 1100 доларів

Huawei оприлюднила вартість запасних частин для першого у світі складаного телефону з подвійними петлями та потрійним екраном. Mate XT Ultimate Design починається приблизно з 2809 доларів США, але якщо ви пошкодите його складний екран настільки, що потребуватиме ремонту, ви потенційно заплатите додаткові близько 1123 доларів США, за заміну панелі OLED.

Це припускається, що ви погоджуєтеся дозволити Huawei безплатно переробити пошкоджений екран. Якщо ви відхилите цю пропозицію, новий екран для Mate XT буде коштувати вам 9799 юанів або понад 1376 доларів. Ой

Смартфон Huawei Mate XT Ultimate Design показаний у складеному та розкладеному вигляді.
Більша кількість складок означає більше потенційних точок відмови. Зображення: Huawei

Huawei дійсно пропонує деякі способи заощадити гроші на ремонті екрана свого нового телефону, що складається в три склади . Відремонтований змінний екран коштує трохи дешевше – приблизно 983 долари. Компанія також продає плани страхування заміни екрана, які починаються від  492 доларів за одну заміну екрана протягом першого року після придбання Mate XT. Це, безперечно, дешевше, ніж сплачувати повну вартість ремонту, але все одно дорого лише за річне покриття.

Для порівняння: ремонт складного внутрішнього екрана на Samsung Galaxy Z Fold 6 , який включає заміну OLED-панелі, її металевої рамки та акумулятора телефону, коштує 200 доларів США за першу потребу. Якщо ви зламаєте його знову, ціна підскочить до 549 доларів за наступний ремонт. Що стосується оригінального Pixel Fold, компанія Google у партнерстві з iFixit продала запасний складаний екран за  909,99 доларів США як частину ремонтного набору, який також включає нові батареї.

Інші запасні частини для Mate XT Ultimate Design трохи дешевші, включаючи акумулятор вартістю 70 доларів США і камери, ціна яких варіюється від 269 до 759  38-107 доларів США. Однак користувачі захочуть тримати кулаки, щоб нічого не сталося з материнською платою Mate X. Заміна коштує  1278 доларів.

Источник материала
loader
loader