Пропагандисти з ТАСС прочитали лекції школярам на ТОТ Херсонщини
Пропагандисти з ТАСС прочитали лекції школярам на ТОТ Херсонщини

Пропагандисти з ТАСС прочитали лекції школярам на ТОТ Херсонщини

На лекціях українських дітей переконували, що російські ЗМІ є «рупором правди», надавали перелік «бажаних медіа» та проводили перевірку підписок у телефонах.

У школах на тимчасово окупованих територіях Херсонської області відбулись лекції російських пропагандистів, повідомляє Центр національного спротиву. 

Лекції відбулись під час так званих «розмов про важливе» – обов’язкових пропагандистських уроків, які раз на тиждень проводяться у захоплених школах.

«Проте цього разу лекції вели російські пропагандисти, зокрема співробітники ТАСС. Програму лекцій готувало так зване мінпросвіти. На лекціях українських дітей переконували, що російські “ЗМІ” є рупором правди. Надавали перелік “бажаних медіа” й проводили перевірку підписок у телефонах», - йдеться у повідомленні ЦНС.

У Центрі національного спротиву нагадали, що пропаганда є воєнним злочином без терміну давності та закликали повідомляти про лекторів-пропагандистів і про тих, хто подібні лекції організовує, за посиланням.

Фото: колаж з сайту ЦНС

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
loader
loader