Як донька Ліни Костенко перетворилася на отця Володимира
Як донька Ліни Костенко перетворилася на отця Володимира

Як донька Ліни Костенко перетворилася на отця Володимира

Медіатреш
Новини
Як донька Ліни Костенко перетворилася на отця Володимира
Новини
Медіатреш

Як донька Ліни Костенко перетворилася на отця Володимира

Ця казка буде короткою, але повчальною
Лєна Чиченіна
Як донька Ліни Костенко перетворилася на отця Володимира - Фото 1
18 Вер 2024
0
11

Адже доволі велика частина поважних френдів вашої Антоніни у Фейсбуці також спостерігають це карколомне перевтілення. Понад те – згадують схожі випадки. 

Якийсь час тому я отримала запит на дружбу від Оксани Пахльовської – професорки, письменниці та доньки Ліни Костенко. Ну, думаю, нічого собі. Проте сама сторінка пані Оксани мала трішки стромненький вигляд і, так би мовити, не відповідала її інтелектуальному рівню. Це були якісь сентиментально-«філосовські» сентенції, поєднані з картинками із блискітками. Аватарка там була ось така. 

Як донька Ліни Костенко перетворилася на отця Володимира - Фото 2

Проте у френдах Пахльовської я побачила багато знайомих та авторитетних людей, які також їй вже ті картинки полайкали. Тому запит я підтвердила і пішла собі далі дивитися черговий високошедевральний український серіал про любов. 

Минуло тижні зо два і я бачу у себе в стрічці ось такого пана. Звати його отець Володимир. 

Я трішки здивувалася, бо щось такого френда у себе не пригадувала. Хоча, священника точно б запам'ятала. Але вже незабаром побачила інший допис, про те, що сторінка Оксани Пахльовської взяла і перетворилася на сторінку отця Володимира. Я пішла перевірити – і справді. 

Як донька Ліни Костенко перетворилася на отця Володимира - Фото 3

Лиш «отець» нині познімав аватарки і видалив фотки, бо покрав їх у вже справжнього священника – Михайла Солонінки, клірика Свято-Іаківлівського храму в Житомирі.

Як донька Ліни Костенко перетворилася на отця Володимира - Фото 4

Можливо новоявлентий отець Володимир повірив у легенду, що Житомира не існує і вирішив, що з примарного міста не зле щось і потяти собі на сторінку. 

Припускаю, що першим нашого із вами героя розсекретив перекладач та режисер дубляжу Олекса Негребецький. Бо у нього є програмка, яка повідомляє, хто з друзів змінив собі ім'я. 

Як донька Ліни Костенко перетворилася на отця Володимира - Фото 5

А загалом у соцмережах така практика існує давно. Можливо, ви помічали, що у вас десь у стрічці береться якась дичина, яку ви наче не френдили. Це воно і є. І не обов'язково до вас постукається хтось відомий – просто адекватний і наче симпатичний. А потім ця сторінка перетворюється у кращому випадку на збірку банальних фраз, а в гіршому – на майданчик, де вам будуть щось впарювати. Від товарів до російських вкидів. 

Будьте уважні та обережні. 

Як донька Ліни Костенко перетворилася на отця Володимира - Фото 6

Титульне фото – Андрій Баштовий, «Радіо Свобода»

«Антоніна»
Лєна Чиченіна
Вкрали «Орла і решку», вкрадемо й інше. Російський «опозиційний» ютуб-канал запустив тревел-шоу, схоже на українське
Теги
фейсбук
соцмережі
Оксана Пахльовська
маніпуляції
Источник материала
loader
loader