Гірникам Донеччини пропонують житло і роботу на шахтах Львівської області
Гірникам Донеччини пропонують житло і роботу на шахтах Львівської області

Гірникам Донеччини пропонують житло і роботу на шахтах Львівської області

Гірникам з Донеччини пропонують евакуюватися до Львівської області з безкоштовним розселенням і працевлаштуванням на вугільні підприємства ДП «Львіввугілля».

Як передає кореспондент Укрінформу, про це на онлайн-брифінгу повідомив заступник начальника управління - начальник відділу з питань надання соціальних послуг Департаменту соціального захисту населення Донецької ОВА Дмитро Пожарський.

«У Львівській області є можливість працевлаштування для шахтарів. Тобто можна поїхати з безкоштовним розселенням у Львівській області і там вже працевлаштуватись шахтарям на підприємствах вугледобувної галузі», - сказав Пожарський.

Він уточнив, що надійшла інформація від колег з Львівської ОВА щодо можливості працевлаштування з одночасним безкоштовним поселенням людей, які мають різні шахтарські професії - від прохідників до працівників очисних забоїв, електрослюсарів підземних та інших.

Пожарський додав, що пропонує роботу ДП «Львіввугілля», і це стосується саме Покровського регіону, де більшість працюючих людей - шахтарі.

Як повідомлялося, Донеччина перебуває під постійними обстрілами російських військ, майже щодня ворог убиває та травмує цивільних жителів, руйнує будинки, підприємства, енергетичні, газові та інші інфраструктурні об’єкти.

Донецька область має найбільшу протяжність лінії фронту - близько 300 км. Покровський напрямок на сьогодні «найгарячіший». Евакуація населення з регіону триває.

Источник материала
loader
loader