На Донеччині минулої доби знеструмлювалися шахти - 72 працівники вивели на поверхню
На Донеччині минулої доби знеструмлювалися шахти - 72 працівники вивели на поверхню

На Донеччині минулої доби знеструмлювалися шахти - 72 працівники вивели на поверхню

На Донеччині минулої доби знеструмлювалися шахти - 72 працівники виводили на поверхню.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство енергетики.

"Минулої доби енергетики відновили живлення для 230 767 споживачів, що були знеструмлені внаслідок бойових дій та технологічних порушень.

Загалом через бойові дії та техпорушення на ранок залишаються частково або повністю знеструмленими 545 населених пунктів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за минулу добу, 18 вересня, через обстріли і бойові дії були знеструмлення у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Миколаївській, Сумській, Харківській та Чернігівській областях.

У Сумській області під час повітряної тривоги на підстанції вимикалось обладнання, знеструмлювались споживачі. Живлення відновлено. Обладнання включено в роботу.

У Чернігівській області внаслідок ворожих обстрілів знеструмлювались побутові споживачі. Загалом без електропостачання залишались 4972 абоненти.

У Донецькій області під час повітряної тривоги знеструмлювались підстанції, побутові споживачі та шахти. На момент інциденту у шахтах загалом перебувало 72 працівники, їх виведено на поверхню. Живлення частково відновлено.

У південному регіоні з технологічних причин короткостроково відключалась високовольтна повітряна лінія.

У південно-східному регіоні з технологічних причин знеструмлювались підстанції та побутові споживачі. Живлення відновлено.

Як повідомлялося, упродовж доби 17 вересня росіяни атакували енергетичні обʼєкти у восьми областях, знеструмлювалися підстанції.

Источник материала
loader
loader