ВСУ повернув Тернопільській облраді касаційну скаргу щодо поновлення на посаді ексголови Головка
ВСУ повернув Тернопільській облраді касаційну скаргу щодо поновлення на посаді ексголови Головка

ВСУ повернув Тернопільській облраді касаційну скаргу щодо поновлення на посаді ексголови Головка

Верховний Суд повернув Тернопільській облраді касаційну скаргу щодо поновлення на посаді ексголови Михайла Головка.

Про це йдеться в ухвалі Верховного Суду від 16 вересня 2024 року щодо справи №500/7358/23 на сайті Судового реєстру, передає Укрінформ.

"Касаційну скаргу Тернопільської обласної ради на постанову Восьмого апеляційного адміністративного суду від 01 серпня 2024 року у справі №500/7358/23 - повернути особі, яка її подала", - йдеться в ухвалі Верховного Суду.

В ухвалі суду аргументували повернення скарги тим, що особа, яка подала касаційну скаргу від імені Тернопільської обласної ради не надала жодних доказів на підтвердження того, що вона займає посаду начальника відділу юридичного супроводу, кадрової роботи та внутрішнього аудиту виконавчого апарату Тернопільськоїобласної ради.

"Судом також вчинено дії для встановлення наявності повноважень ОСОБА_2 на підписання та подачу касаційної скарги від імені Тернопільської обласної ради та зроблено запит до Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. З отриманої судом інформації також встановлено, що інформація про наявність у ОСОБА_2 повноважень на підписання та подачу касаційної скарги від імені Тернопільської обласної ради в ЄДР відсутня", - зазначається у документі.

У реєстрі також є ухвала щодо ще однієї касаційної скарги Тернопільської облради. Її залишили без руху через те, що Тернопільська облрада не повністю оплатила судовий збір. Йдеться про недоплату ще 11545 грн 28 коп.

"Надати скаржнику строк у десять днів з дня вручення копії цієї ухвали для усунення недоліків касаційної скарги шляхом надання до суду касаційної інстанції: документа про сплату судового збору у встановленому законом розмірі", - уточнюється в ухвалі.

На прохання кореспондента Укрінформу Тернопільська облрада готує коментар сстосовно повернення касаційної скарги щодо поновлення на посаді ексголови Михайла Головка і про наступні дії, які планує установа.

Як повідомляв Укрінформ, Тернопільська облрада оскаржить поновлення через суд ексголови Головка, якого підозрюють у корупції.

Фото: Суспільне Тернопіль

Источник материала
loader
loader