В Україні виявили покинуту колекцію раритетних Mercedes-Benz
В Україні виявили покинуту колекцію раритетних Mercedes-Benz

В Україні виявили покинуту колекцію раритетних Mercedes-Benz

У США та Європі досить часто знаходять покинуті колекції автомобілів, а в Україні така практика рідкісна, але й тут бувають винятки. Нещодавно автомобільні ентузіасти виявили «секретну» колекцію в Чернігівській області.

У величезному старому ангарі довгі роки простоюють дев’ять автомобілів 60-х та 70-х років випуску. Вісім з них – Mercedes-Benz та один Cadillac. Як розповіли в «ТопЖир», машини простояли тут не менше 10 років, а деякі й усі 20. Вони втратили свій лоск, вкрившись шаром пилу та бруду, але не колекційну цінність.

В Україні виявили покинуту колекцію раритетних Mercedes-Benz - Фото 1

Особливо увагу ентузіастів привернув повнорозмірний седан Cadillac 1962 випуску, під капотом якого встановлений 6,4-літровий мотор V8. Стан його після тривалого простою, звичайно жахливий. Однак він повністю оригінальний, а всі недоліки цілком усувні. Непогано зберігся Mercedess-Benz 220 SE 1962 року випуску та розкішний Mercedes S-Class W108.

Більшість автомобілів мають сервісні книжки і навіть аптечки в салонах. Чому вони на довгі роки виявилися замкненими в цьому ангарі, невідомо. Також неясно, що виявлені раритети чекає далі.

В Україні виявили покинуту колекцію раритетних Mercedes-Benz - Фото 2
В Україні виявили покинуту колекцію раритетних Mercedes-Benz - Фото 3
В Україні виявили покинуту колекцію раритетних Mercedes-Benz - Фото 4
В Україні виявили покинуту колекцію раритетних Mercedes-Benz - Фото 5
В Україні виявили покинуту колекцію раритетних Mercedes-Benz - Фото 6
/
Источник материала
loader
loader