Міністри Україна та Британії обговорили захист культурної спадщини під час зустрічі G7
Міністри Україна та Британії обговорили захист культурної спадщини під час зустрічі G7

Міністри Україна та Британії обговорили захист культурної спадщини під час зустрічі G7

Міністри культури України та Великої Британії провели двосторонні переговори в межах зустрічі G7, де обговорили захист української культурної спадщини та її сприйняття на міжнародній арені.

20 вересня в рамках Зустрічі Міністрів культури G7 відбулися двосторонні перемовини між Міністром культури та стратегічних комунікацій України Миколою Точицьким та Міністром креативних індустрій, мистецтв та туризму Великої Британії Крісом Браянтом. Основними темами обговорення стали захист культурної ідентичності України та її сприйняття на міжнародній арені.

Про це повідомила пресслужба українського відомства.

Микола Точицький підкреслив важливість стратегічних комунікацій для визнання всесвітньовідомих українських митців саме як представників української культури, а не російської. Це, за його словами, допоможе правдиво представляти історію України на світовому рівні та зміцнить позиції країни як захисника європейських цінностей.

Кріс Браянт наголосив на підтримці Великої Британії у прагненні України притягнути Росію до відповідальності за злочини проти людяності та знищення історичних скарбів. Сторони домовилися продовжувати співпрацю для захисту української культурної спадщини, що перебуває під загрозою через російську агресію.

Міністри Україна та Британії обговорили захист культурної спадщини під час зустрічі G7 - Фото 1

Фото: МКСК. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Великобритания
Источник материала
loader
loader