Чи є в Зеленського план "Б", якщо він отримає відмову від Байдена
Чи є в Зеленського план "Б", якщо він отримає відмову від Байдена

Чи є в Зеленського план "Б", якщо він отримає відмову від Байдена

Як зауважив президент України в інтерв'ю The New Yorker, у плані "Б" наша держава вже роками живе. І буде прикро, якщо Байден відмовиться від підтримки нового курсу.

План перемоги України

Володимир Зеленський розповів, що план "А" був запропонований до повномасштабної війни. Він включав превентивні санкції та посилення України різною зброєю.

Я сказав нашим партнерам, якщо Україна буде дуже сильною, нічого не буде. Вони не послухали. Відтоді вони всі визнали мою рацію. Посилення України значно знизило б ймовірність вторгнення Путіна,
– сказав український гарант.

Зараз же Зеленський хоче представити новий план "А". Він передбачає відхід від курсу, де Україна встояла лише завдяки армії і відданості народу. Якщо Захід не хоче, аби війна затягувалася, він отримає пропозицію з зміцнення України.

Володимир Зеленський зауважив, що план перемоги не є фантастикою і, що важливо, не вимагає від росіян співпраці для досягнення успіху. У плані міститься те, що партнери можуть зробити без Росії – і що залежить лише від них.

"Ви мали рацію, цей план розроблений, перш за все, з урахуванням підтримки Байдена. Якщо він не хоче це підтримувати, я не можу його змусити. Якщо він відмовиться, тоді ми повинні продовжувати жити за планом "Б". І це прикро", – вказав президент.

Теги по теме
Владимир Зеленский
Источник материала
loader
loader