Ви обмежена, – дружина Віктора Павліка різко відповіла на грубий коментар про сина
Ви обмежена, – дружина Віктора Павліка різко відповіла на грубий коментар про сина

Ви обмежена, – дружина Віктора Павліка різко відповіла на грубий коментар про сина

Блогерка в інстаграм-сторіз на своїй сторінці розповіла, як минула консультація, яка тривала близько двох годин. Виявилося, що син Віктора Павліка й Катерини Репяхової буде творчою людиною.

У мене таке приємне відчуття. Найголовніше, що він мені сказав за генетичний тест – що з генетикою треба працювати через метаболізм. У Михасика є порушення метаболізму. Але те, що в нього є мутація є і погано, і добре, бо він буде геніальною, унікальною людиною. З мутацією цього гену люди дуже творчі,
– поділилась Катерина.

Лікар запевнив, що генетика – не вирок, а з метаболічними порушеннями треба продовжувати працювати й змінювати харчування. За словами спеціаліста, Михасик згодом може "перегнати" своїх однолітків за розвитком.

У відповідь Катерина Репяхова отримала грубий коментар підписниці: мовляв, лікар лише "лестить", а Михасик – "дитина-інвалід". Блогерка відповіла на ці слова.

А інваліди – це що, по-вашому, погані чи не талановиті люди? Моєму чоловікові після операції на серці теж належить інвалідність, від цього він менш талановитим не стає. А ви дуже обмежена і не щаслива особа, шкода вас. Це ж треба так хотіти мене уколоти, щоб вічно це писати з фейкової сторінки,
– написала дружина Віктора Павліка.

Ви обмежена, – дружина Віктора Павліка різко відповіла на грубий коментар про сина - Фото 1
Катерина Репяхова відповіла на хейт / Фото з інстаграм-сторіз

Що діагностували сину Павліка й Репяхової

Катерина Репяхова вже називала діагноз сина – диспраксія. Через це захворювання у хлопчика затримка мовлення та розвитку. Причиною цього стали зміни у певному гені під час вагітності Катерини.

Віктор Павлік з дружиною працюють над розвитком Михайлика, він відвідує різноманітні заняття й вже говорить перші слова, тому обов'язково одужає.

Источник материала
loader