Військові можуть оновити свій статус у застосунку «Армія+» - Міноборони
Військові можуть оновити свій статус у застосунку «Армія+» - Міноборони

Військові можуть оновити свій статус у застосунку «Армія+» - Міноборони

Військовослужбовці тепер можуть оновити інформацію про свою службу в "Армії+", в застосунку запроваджена функція виправлення даних.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство оборони України.

Застосунок "Армія+" отримав важливе для захисників оновлення: функцію виправлення даних про військову службу. При цьому генерується номер заявки, щоб далі можна було уточнити статус оновлення даних.

Як пояснили в Міноборони, після запуску "Армії+" певна частина військовослужбовців зіткнулася із тим, що інформація про військову службу не відображається у застосунку. Найчастіше це траплялося через те, що оператори територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки не оцифрували дані про актуальний статус обліку громадянина. Для виправлення даних користувачу необхідно було встановити застосунок "Резерв+" і через нього надіслати запит.

"Лише за перші чотири тижні релізу дані про свою службу актуалізували понад 60 тисяч військових, зокрема через "Резерв+". Це було незручно, вимагало встановити ще один застосунок та не давало військовому зворотного зв’язку про свою заявку на оновлення даних", - заявила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко.

Тому, за її словами, розробили функціонал, який дозволяє оновити інформацію про військову службу через застосунок "Армія+" у кілька кліків та отримати номер заявки, щоб далі за ним уточнити статус.

Для оновлення статусу в "Армії+" слід завантажити/оновити застосунок й авторизуватися.

Якщо інформація в реєстрі відсутня, на екрані з’явиться повідомлення "Ми не знайшли даних про вашу військову службу". Тоді слід натиснути "Я точно чинний військовий".

Після цього треба заповнити форму, вказати необхідні дані і надіслати.

Потім військовий має отримати номер заявки, завдяки якому зможе відстежувати її статус, та очікувати сповіщення про результат.

У Міноборони підкреслили, що загалом за півтора місяця роботи в застосунку "Армія+" авторизувалися понад 270 тисяч військовослужбовців. Застосунок впровадила тисяча військових частин, а також були подані 7 тисяч електронних рапортів, що мають юридичний статус паперового.

Як повідомляв Укрінформ, у застосунку "Армія+" триває опитування про рівень задоволеності військовослужбовців сухпайками.

Теги по теме
Минобороны
Источник материала
loader
loader