Путін злякався Кадирова: що занепокоїло російського диктатора
Путін злякався Кадирова: що занепокоїло російського диктатора

Путін злякався Кадирова: що занепокоїло російського диктатора

Путін опинився втягнений у з'ясування стосунків між двома групами впливу. Про це 24 Каналу розповів публіцист та громадський діяч Ростислав Мурзагулов, зауваживши, що так поступово наближається падіння путінського режиму.

Що налякало очільника Кремля

Стосунки між сторонами погіршилися після розподілу компанії "Wildberries". Керімов підстрахував себе зв'язками з Путіним і його адміністрацією. Такі кримінальні та незаконні схеми найкраще описують те, як сьогодні живе Росія. У нормальній державі всі ці речі навіть складно уявити.

Для України це добре, бо очевидно, що одна сторона ніяк не може пробачити іншій. Конфлікт загострився, а Кадиров офіційно оголосив про кровну помсту Керімову.

У відповідь відбувся арешт 30 бійців Кадирова, які бігали по Москві й вбивали там людей. Путін, дізнавшись про ситуацію, злякався Кадирова та змінив своє рішення. Він сказав, що треба віддати назад компанію "Wildberries",
– зауважив Ростислав Мурзагулов.

Російський диктатор отримав чіткі докази того, що Кадиров готовий у будь-який момент перейти на інший бік. Він вже давно налагодив контакти в арабських країнах і обговорив своє майбутнє у випадку якщо зрадить Путіна.

Для Сполучених Штатів це цілком очікуване рішення. Там вже уявляють, що Росія може існувати без Чечні. Тому практично немає сумнівів, що ескалація конфлікту всередині країни-агресорки тільки наростатиме.

Теги по теме
Россия Владимир Путин
Источник материала
loader
loader