Нове оновлення Google Earth дозволить подорожувати в часі
Нове оновлення Google Earth дозволить подорожувати в часі

Нове оновлення Google Earth дозволить подорожувати в часі

Нещодавно Google оголосив про запуск оновлення для Google Earth, яке дозволить користувачам вирушити у минуле на 80 років прямо з комфорту свого будинку. Ця можливість стала реальністю завдяки великій колекції історичних фотографій із вісімдесяти різних країн, включаючи Боснію, Намібію, Парагвай та Ліхтенштейн.

Детальніше

Тепер усі охочі зможуть віртуально прогулятися вулицями Сан-Франциско або Парижа 1930-х років, порівнюючи архівні зображення із сучасними знімками із супутника та стежачи за змінами, що сталися за цей час.

Команда Google Earth оновила інтерфейс, роблячи його зручнішим для навігації з різних проектів. Крім того, тепер користувачі мають можливість досліджувати знакові місця у всьому світі за допомогою функції Street View.

Більшість матеріалів для Street View та Google Earth були покращені із застосуванням штучного інтелекту (ШІ), що призвело до підвищення якості зображень та усунення різних перешкод, таких як хмари, дим або туман. Оновлені знімки вже доступні як у мобільному додатку Google Earth, так і на веб-сайті сервісу.

Источник материала
loader
loader