Єрмак із Салліваном обговорили підготовку до «Рамштайну»
Єрмак із Салліваном обговорили підготовку до «Рамштайну»

Єрмак із Салліваном обговорили підготовку до «Рамштайну»

Підготовка до зустрічі Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн» стала основною темою телефонної розмови керівника Офісу Президента Андрія Єрмак з радником Президента США з питань нацбезпеки Джейком Салліваном.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сайті Президента України.

«Окрему увагу (сторони – ред.) приділили підготовці до зустрічі Контактної групи з питань оборони України у форматі «Рамштайн», яка відбудеться 12 жовтня. Керівник Офісу Президента наголосив на важливості підтримки України з боку Сполучених Штатів», - йдеться у повідомленні.

Андрій Єрмак та Джейк Салліван також обговорили візит Президента України до США, зокрема презентацію Плану перемоги, а також рішення Президента Джо Байдена про збільшення безпекової допомоги Україні.

Як повідомляв Укрінформ, наступна зустріч з оборони України у форматі «Рамштайн» відбудеться 12 жовтня 2024 року. Її очолить президент США Джо Байден.

Президент Володимир Зеленський під час наради за підсумками візиту до США зазначив, що це буде особливий «Рамштайн»: від української сторони партнери отримують усі деталі, усі аргументи, як забезпечити результати найближчими місяцями і на фронті, і в дипломатичній роботі.

Фото: ОП

Источник материала
loader