9 жовтня — вебінар «Як працювати з травматичними фото чи відео матеріалами»
9 жовтня — вебінар «Як працювати з травматичними фото чи відео матеріалами»

9 жовтня — вебінар «Як працювати з травматичними фото чи відео матеріалами»

До участі запрошують фіксерів та журналістів.

У середу, 9 жовтня, о 13:00 Фундація Суспільність у співпраці з Центром психічного здоровʼя БрейнКульт, за підтримки Фонду Розвитку ЗМІ Посольства Сполучених Штатів в Україні запрошують на вебінар «Як працювати з травматичними фото чи відео матеріалами».

Організатори програми: Фундація Суспільність у співпраці з Центром психічного здоровʼя БрейнКульт, за підтримки Фонду Розвитку ЗМІ Посольства Сполучених Штатів в Україні.

«Разом з Анастасією Ніжнік, психотерапевткою, менторкою програми Mental Support for Media, поговоримо про те, як працювати з травматичним матеріалом і не дозволяти зображенням йти за вами по п’ятах. Словом, як робити цю непросту роботу і не нашкодити собі», — повідомляють організатори.

Час: 13:00-14:30

Реєстрація за посиланням.  Участь у вебінарі безкоштовна.

Посилання на зум організатори надішлють після короткої реєстрації.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
loader