Його пісні розривали мережу: чим відомий Богдан Сташків та які його хіти варто почути
Його пісні розривали мережу: чим відомий Богдан Сташків та які його хіти варто почути

Його пісні розривали мережу: чим відомий Богдан Сташків та які його хіти варто почути

Богдан Сташків народився 21 серпня 1957 року у селі Дички, що в Івано-Франківській області. Show 24 розповість більше про його життєвий шлях та найпопулярніші пісні.

Життя та кар'єра Богдана Сташківа

Богдан Сташків здобував освіту у Рівненському інституті та Львівському державному університеті, де навчався на юридичному факультеті.

Своє життя він присвятив не лише пісням. Музикант працював у Тисмениці директором Будинку культури та завідувачем місцевого відділу культури. У цьому місті в Івано-Франківській області він збудував каплицю та допомагав у будівництві й реставрації храмів на Прикарпатті.

Його пісні розривали мережу: чим відомий Богдан Сташків та які його хіти варто почути - Фото 1
Богдан Сташків / Фото з фейсбуку артиста

На початку нульових років Богдан Сташків заснував дитячий фестиваль "Захід – XXI століття" і став його директором. Його учасниками були відомі нині зірки Тіна Кароль і Віталій Козловський. Артист має звання народного, також він отримав орден "За заслуги" III ступеня.

Богдан Сташків займався благодійністю та допомагав військовим з 2014 року. Він виступав з концертами для захисників, людей з інвалідністю.

Пісні Богдана Сташківа

Найбільше Богдан Сташків запам'ятався виконанням пісні "Золотава осінь". Минулого року трек став хітом у тіктоці і буквально розривав соцмережу. Це доводить, що творчість Сташківа актуальна й сьогодні. Рекомендуємо прослухати й інші композиції з репертуару народного артиста.

Богдан Сташків – "Золотава осінь": слухайте онлайн

Богдан Сташків – "Тільки ти": слухайте онлайн

Богдан Сташків – "Я одинокий": слухайте онлайн

Богдан Сташків – "Причарувала": слухайте онлайн

Богдан Сташків – Золоті хіти: слухайте онлайн

Богдан Сташків трагічно загинув в аварії 7 жовтня. Редакція Show 24 висловлює щирі співчуття близьким та рідним виконавця.

Источник материала
loader
loader