Костюк у матчі-трилері здолала колишню росіянку на "тисячнику" в Китаї
Костюк у матчі-трилері здолала колишню росіянку на "тисячнику" в Китаї

Костюк у матчі-трилері здолала колишню росіянку на "тисячнику" в Китаї

Марта Костюк – Еліна Аванесян 2:1 (4:6, 7:5, 7:6)

Це була друга очна зустріч між українкою та вірменкою, яка нещодавно відмовилася від російського громадянства. Як і на початку цього року, киянка здобула вольову перемогу, повідомляє 24 Канал.

У першому сеті відбувалися справжні гойдалки, які, на жаль, закінчилися не на користь Марти. Вона спочатку поступалася 0:2, потім зробила ривок у чотири гейми, але такою ж серією відповіла й Аванесян – 4:6.

Друга партія знову минула в рівній боротьбі. Суперниці двічі обмінювалися брейками й дійшли до рахунку 5:5. У вирішальний момент Костюк змогла здобути перевагу й реалізувала свій перший сетбол у матчі – 7:5.

Тож доля поєдинку вирішувалася у третьому сеті. Марта зі старту захопила лідерство та зробила собі гандикап у три гейми, але не змогла його утримати. Врешті-решт драматична партія закінчилася тай-брейком і в ньому киянка вже не залишила шансів суперниці – 7:6 (7:2).

До слова. Ця перемога стала першою для Марти Костюк над суперницями з топ-50 за останні два місяці. В 1/16 фіналу вона зустрінеться з американкою Амандою Анісімовою.

Нагадаємо, що у другому колі турніру в Ухані також зіграє й Леся Цуренко. Уродженка Рівненщини в 1/32 фіналу переграла Кеті Бултер. Обидва матчі відбудуться 9 жовтня.

Теги по теме
Теннис
Источник материала
loader
loader