Де вони були у 2014, – Тарас Тополя чітко пояснив, як ставиться до Галкіна й Пугачової
Де вони були у 2014, – Тарас Тополя чітко пояснив, як ставиться до Галкіна й Пугачової

Де вони були у 2014, – Тарас Тополя чітко пояснив, як ставиться до Галкіна й Пугачової

Тарас Тополя висловився про "хороших росіян" в інтерв'ю для OBOZ.UA. Він відповів, як ставиться до Максима Галкіна й Алли Пугачової.

Лідер гурту АНТИТІЛА пояснив, що він коментуватиме ставлення до них тоді, коли вони справді відіграватимуть роль у тому, щоб перемогти Путіна.

Я ставлюсь до них індиферентно, прозоро. Якби Галкін, наприклад, заявив, що йде в президенти, і серйозно б націлився на крісло очільника Росії, тоді б я почав до нього якось ставитись, коментувати. А поки що його позиція приблизно настільки впливає на, скажімо, позицію Путіна і на діяльність цієї військової машини, як помах крил метелика,
– зауважив виконавець.

Тож Тарасу Тополі "паралельно" до так званих "хороших росіян".

"Вони з Пугачовою нібито підтримують Україну і все. Знову ж таки, де вони були у 2014 році, у 2015-му? І на цьому дякую", – підсумував співак.

Зауважимо, що Максим Галкін не лише мовчав про російсько-українську війну з 2014 року, але й незаконно відвідував окупований Крим, через що потрапив у "чорний список" Мінкульту. Його виключили зі списку у 2022 році. Тож варто пам'ятати, що "хороші росіяни" – чужі для України люди.

Як інші зірки ставляться до Галкіна й Пугачової

  • Монатік не називає Максима Галкіна росіянином, мовляв, в гумориста зараз ізраїльське громадянство. Раніше артист потрапив у скандал через те, що погодився виступати з Галкіним на одному заході.
  • Андрій Данилко досі з повагою ставиться до Алли Пугачової. Артист вклонився їй на фестивалі Лайми Вайкуле, коли виступав в образі Вєрки Сердючки.
Теги по теме
Украина – Россия
Источник материала
loader
loader