Новий дизайн ключа доступу Windows 11 включає хмарну синхронізацію та інтеграцію 1Password
Новий дизайн ключа доступу Windows 11 включає хмарну синхронізацію та інтеграцію 1Password

Новий дизайн ключа доступу Windows 11 включає хмарну синхронізацію та інтеграцію 1Password

Незабаром Microsoft значно покращить підтримку ключів доступу в Windows 11. Оновлена ​​функція Windows Hello дозволить вам вибрати спосіб збереження ключів доступу та навіть синхронізувати їх з обліковим записом Microsoft або зберігати в 1Password, Bitwarden чи інших постачальниках ключів доступу.

Новий API для сторонніх менеджерів паролів і ключів доступу означає, що розробники можуть підключатися безпосередньо до Windows 11, тож ви можете використовувати той самий ключ доступу зі свого мобільного пристрою для автентифікації на своєму ПК. Наразі це можливо в деяких програмах за допомогою QR-кодів та інших способів автентифікації з мобільного пристрою, але повна підтримка Microsoft означає, що використання ключів доступу в Windows стане набагато кращим.

Новий інтерфейс користувача Windows Hello для ключів доступу. Зображення: Microsoft

Microsoft також переробляє підказку Windows Hello, включаючи можливість налаштувати синхронізацію ключів доступу до вашого облікового запису Microsoft або зберегти їх деінде. Після завершення процесу одноразового налаштування ви можете використовувати розпізнавання обличчя, відбиток пальця або PIN-код для автентифікації за допомогою ключа доступу на кількох пристроях Windows 11.

Інсайдери Windows спочатку отримають доступ до цих нових функцій ключа доступу «у найближчі місяці», тобто мине деякий час, поки всі користувачі Windows 11 не побачать цей новий досвід ключа доступу. Наступного тижня на конференції Authenticate 2024 Microsoft планує поділитися додатковою інформацією про покращену підтримку ключів доступу під час сеансів безпеки Windows .

Источник материала
loader
loader