Про людей, за якими сумуємо: Женя Галич випустив особливий трек з відомим саундпродюсером
Про людей, за якими сумуємо: Женя Галич випустив особливий трек з відомим саундпродюсером

Про людей, за якими сумуємо: Женя Галич випустив особливий трек з відомим саундпродюсером

Спільний трек лідера O.Torvald та автора електронного проєкту Hidden Element виник спонтанно. Процес створення пісні був творчою імпровізацією. Музиканти зустрілися у студії, експериментували з інструментами, як-от сталося миттєве натхнення.

Ігор Кириленко зрозумів, що у нього з Женею складеться чудова пісня, як тільки він увійшов у студію. Ігорю й Євгену вдалося знайти спільний настрій та ідею.

Ми просто йшли за настроєм, я писав текст, підбирав рими, а Ігор – шукав наш майбутній саунд, награвав різні партії на усіх музичних інструментах, що були на студії. Відбувалось щось неймовірне, наприклад, ви коли-небудь бачили, щоб на гітарі грали смичком?
– пригадав Женя Галич.

З музичного погляду, ця пісня уособлює розширення музичних можливостей артистів і зони комфорту. Женя прагне не обмежувати себе лише в рамках гурту, а досліджувати нові музичні напрямки.

Музиканти хотіли передати піснею емоції, які кожен слухач зрозуміє по-своєму. Наприклад, для Галича, це трек про те, як важко залишатися на самоті, без спілкування з близькими людьми.

"З Женею у нас відбувся збіг по темах, які нас зараз турбують. Це відстань. Це близькі люди, за якими ми сумуємо. У мене є син, якого я вже рік не бачив, і я за ним дуже сумую. Відстань руйнує стосунки й спогади. Певним чином, пісня "Убер" – це моя рефлексія на розставання з дитиною. Хтось рефлексує на жінок, натомість двоє дорослих чоловіків рефлексують на дітей", – поділився Ігор Кириленко.

Як створювали кліп на пісню "Убер"

Відеоробота на пісню має на меті підкреслити, як важливо зберігати емоційну близькість попри відстань. На знімання запросили перекладачку жестової мови Яну Сапетову, адже мистецтво має бути доступним для всіх – на цьому музиканти особливо наголосили.

Ідея кліпу виникла швидко – ми вирішили перекласти пісню жестовою мовою, як символ "скорочення" відстані між людьми, символ інклюзивності, рівності та близькості. Я дуже радий, що ми можемо підіймати такі важливі теми у нашій творчості,
– сказав Женя Галич.

Про людей, за якими сумуємо: Женя Галич випустив особливий трек з відомим саундпродюсером - Фото 1
Ігор Кириленко, Яна Сапетова, Женя Галич / Фото пресслужби

Яна Сапетова поділилась, що пісня їй дуже сподобалась. Вона вперше брала участь у зніманнях кліпу, – для неї все пройшло чудово.

Источник материала
loader