Пролежать всю зиму: як правильно зберігати буряки в квартирі
Пролежать всю зиму: як правильно зберігати буряки в квартирі

Пролежать всю зиму: як правильно зберігати буряки в квартирі

er>

В осінній сезон збору врожаю не варто забувати про основні правила зберігання овочів. Адже це має вирішальне значення – недотримання цих базових правил може призвести до псування буряка, передає Elegant Woman.

Як правильно зберігати буряки у квартирі?

Якщо у вас немає приміщення для зберігання овочів буряків і доводиться тримати буряк у квартирі, то є декілька порад, які допоможуть робити це правильно.

  • На балконі

Слід помістити буряки в поліетиленові пакети і зберігати їх на заскленому балконі. Також для зберігання можна використовувати дерев'яні ящики, дотримуючись тих самих процедур, які зазвичай застосовуються для зберігання в погребі.

  • В холодильнику

Ще можна зберігати буряк у холодильнику. Якщо критий балкон недоступний, можна покласти коренеплоди в поліетиленові пакети або контейнери, загорнувши кожен буряк у папір або фольгу. Такий спосіб допоможе зберегти свіжість буряка до 1,5 місяців.

Як зберігати буряки в квартирі
Як зберігати буряки у квартирі / Unsplash

Неочищений буряк варто поміщати у пакет перед заморожуванням, щоб забезпечити оптимальні умови зберігання. Дуже важливо переконатися, що буряк повністю сухий, оскільки будь-яка волога може призвести до прискореного псування.

  • В морозильнику

Також можна натерти буряк та покласти його у спеціальні морозильні лотки. Вважається, що такий спосіб подовжує термін зберігання буряка, зберігаючи його поживні властивості.

Було корисно? Тоді дізнайтеся, коли найкраще солити картоплю при приготуванні.

Источник материала
loader
loader