У США один з нацпарків скував лід через снігову негоду: казкові фото
У США один з нацпарків скував лід через снігову негоду: казкові фото

У США один з нацпарків скував лід через снігову негоду: казкові фото

На найвищу вершину Нової Англії прийшла люта зима. Департамент державних парків Нью-Гемпшира поділився фотографіями з вершини гори Вашингтон.

Як виглядає зараз вершина гори Вашингтон

На фотографіях можна побачити, що автівка працівників парку обросла льодом, а на деревах лежить сніг. Тим часом стільчики для відпочинку тепер більше нагадують трон Снігової королеви.

Наразі парк з видом на національний ліс Уайт-Маунтін закритий на весь день, 11 жовтня, через погодні умови. Автошлях Mount Washington і фунікулер не доставляють відвідувачів на вершину, для прогулянок відкрита лише середня частина гори.

Сьогодні вранці співробітники парку прокинулися на вершині в умовах справжньої зими. Невеликий сніг, сьогоднішня температура близько -20 градусів, вітер до 60 миль на годину та показники охолодження вітром в однозначних цифрах нагадують нам, що зима на вершині Нової Англії настає рано,
– повідомили в департаменті.

Гора Вашингтон на карті:

Раніше цього року на горі Вашингтон було зафіксовано найсильніший порив вітру за сезон – 150 миль на годину. Прогноз погоди на вершині на найближчі два дні також обіцяє сніг та сильний вітер.

Нерідко закордоном виникає потреба негайно здійснити грошовий переказ рідним додому. Не кожен сервіс, що є сьогодні на ринку, може гарантувати швидкість надсилання коштів – інколи операція може тривати декілька днів. Але це не про TransferGo! З ним гроші надійдуть за мить.

Теги по теме
США
Источник материала
loader
loader