Ребров: Збірна України дає шанс молодим футболістам
Ребров: Збірна України дає шанс молодим футболістам

Ребров: Збірна України дає шанс молодим футболістам

Головний тренер національної збірної України з футболу Сергій Ребров поспілкувався із журналістами напередодні чергового поєдинку із Чехією у кваліфікації Ліги націй УЄФА.

Як інформує офіційний сайт Української асоціації футболу (УАФ), наставник «синьо-жовтих» запевнив, що тренерський штаб національної команди все більше даватиме дорогу молодим вітчизняним гравцям, передає Укрінформ.

«Ми повинні давати шанс молодим гравцям, тим, хто показує себе в українському та європейських чемпіонатах. Ми викликали достатнього футболістів, які проявляють себе у чемпіонатах. Такі гравці як Андрій Ярмоленко, Олександр Зінченко, які завтра не зможуть допомогти команді - дуже важливі виконавці для національної збірної. На жаль, вони зараз травмовані. Якщо ви бачили гру проти Грузії (1:0), то ті гравці, які вийшли в основному складі й на заміну, показали український характер, що ми хочемо й можемо перемагати. Завтра, на жаль, ми будемо своїх лідерів, але в нас є ті, які можуть їх замінити», - зазначив Ребров.

«Якщо буде повний стадіон, ми будемо дуже раді. Будь-яка /домашня/ гра в Польщі, Чехії - свято для українців, яких тут дуже багато. Будемо вдячні всім, хто прийде нас підтримати. Бажаючих дуже багато, не знаю, скільки продали квитків, але впевнений, що завтра буде дуже гарна атмосфера для обох збірних», - підкреслив головний тренер збірної України.

Як повідомлялося, поєдинок Україна - Чехія відбудеться 14 жовтня у Вроцлаві на стадіоні «Тарчинський Арена Вроцлав», початок о 21.45.

Турнірне становище у квартеті В1 після 3-х турів: Грузія - 6 очок, Чехія - 6, Албанія - 3, Україна - 3.

Фото: uaf.ua (Дан Балашов).

Теги по теме
футбол
Источник материала
loader