Юлія Саніна вперше за довгий час возз'єдналась з чоловіком: де зараз пара
Юлія Саніна вперше за довгий час возз'єдналась з чоловіком: де зараз пара

Юлія Саніна вперше за довгий час возз'єдналась з чоловіком: де зараз пара

11 жовтня гурт The Hardkiss виступив з концертом у Чикаго. Юлія Саніна поділилась відео з-за лаштунків на своїй сторінці в інстаграмі.

У ролику співачка вперше за довгий час засвітилась на спільних кадрах з чоловіком, музикантом Валерієм Бебко. Юлія показала, як відпочивала – спостерігала за краєвидами та каталась на оглядовому катері. Адже 11 жовтня вона святкувала день народження – 34-річчя.

Також у відео співачка поділилась, як проходила підготовка до концертів у Сполучених Штатах Америки. гурт The Hardkiss виступить ще у кількох містах.

Юлія Саніна показалась з чоловіком: відео

Чутки про розлучення та розпад The Hardkiss

  • The Hardkiss часто опиняється у центрі обговорень, адже вже тривалий час гурт у повному складі не виступав в Україні, а лише за кордоном. Чоловік Юлії Саніної лише нещодавно вперше вийшов на зв'язок і показав шанувальникам, що перебуває у Лос-Анджелесі.
  • Ведучий "Люкс ФМ" Артур Адамов припускав, що Бебко міг виїхати з України напередодні Євробачення-2023 і не повернутися. На тлі того, що Юлія Саніна працює над сольним проєктом, у мережі й говорять про розпад The Hardkiss.
  • Крім того, наприкінці минулого року представник гурту спростував чутки про те, нібито зіркова пара перебуває на межі розлучення. Однак Вал і Юлія вкрай рідко показуються разом.
Источник материала
loader