План перемоги: Зеленський розповів про реакцію Заходу
План перемоги: Зеленський розповів про реакцію Заходу

План перемоги: Зеленський розповів про реакцію Заходу


У непублічній комунікації з Україною від партнерів лунає слово “перемовини” і значно рідше звучить слово “справедливість”, визнав президент.

Партнери на Заході поставилися до Плану перемоги практично. І зараз команди зосередились на деталях дієвої підтримки. Про це сказав президент Володимир Зеленський від час виступу у Верховній Раді в середу, 16 жовтня.

“Партнери України, яким уже був представлений цей наш план, поставилися до нього практично. Уважно. Команди зосереджені на деталях заради дієвої підтримки”, – заявив він.

Зеленський повідомив, що завтра представить План перемоги на засіданні Європейської Ради. При цьому він наголосив, що для нього було важливо презентувати його Верховній Раді.

“Але я хочу бути відвертим із вами щодо того, як ситуація супроводжується у певній непублічній комунікації з Україною. Ми чуємо від партнерів слово “перемовини” і значно рідше звучить слово “справедливість”. Україна відкрита до дипломатії, але до чесної”, – підкреслив глава держави.

Як відомо, з Планом перемоги були ознайомлені діючий американський президент Джо Байден та кандидати в президенти США Камала Гарріс та Дональд Трамп. Також документ презентували лідерам Великої Британії, Німеччини, Франції і Італії.

Нагадаємо, сьогодні Володимир Зеленський публічно представив План перемоги під час виступу у Верховній Раді. Він складається з п’яти пунктів і трьох таємних додатків. За словами президента, якщо почати рухатись за планом зараз, то може вдасться завершити війну у наступному році.



Теги по теме
Украина Россия Владимир Зеленский
Источник материала
loader
loader