Оперативники затримали киянина за пограбування 81-річного пенсіонера
Оперативники затримали киянина за пограбування 81-річного пенсіонера

Оперативники затримали киянина за пограбування 81-річного пенсіонера

Оперативники затримали киянина за пограбування 81-річного пенсіонера - Фото 1

Зловмисник зустрів літнього чоловіка в магазині у Подільському районі  та запропонував провести додому. Біля будинку фігурант вихопив гаманець, в якому знаходилися 1700 гривень та картки пенсіонера, і втік. За скоєне чоловіку загрожує до десяти років позбавлення волі.

Днями, близько 22:00 вечора до поліції Києва звернувся 81-річний місцевий мешканець із повідомленням про злочин. Потерпілий повідомив поліцейським, що вертався з продуктового магазину, як до нього підійшов невідомий чоловік та запропонував провести додому.

В подальшому, провівши старенького до його під’їзду, зловмисник вихопив гаманець з рук літнього чоловіка, відштовхнув його та втік. Оперативники провели комплекс розшукових заходів й встановили особу зловмисника. Ним виявися 48-річний киянин, неодноразово судимий за вчинення крадіжок та наркозлочинів.

Слідчі затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального кодексу України, а під час невідкладного обшуку за місцем мешкання у фігуранта вилучили гаманець та картки потерпілого.

Нападнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України – грабіж, вчинений в умовах воєнного стану. Наразі підозрюваний перебуває під вартою. Згідно із санкцією статті, зловмиснику загрожує позбавлення волі строком до десяти років.

Відділ комунікації поліції Києва

 

Tweet
Источник материала
loader
loader