5 концертів "ОЕ" в Києві та трагічна загибель Ліама Пейна: найгучніші події тижня в шоубізі
5 концертів "ОЕ" в Києві та трагічна загибель Ліама Пейна: найгучніші події тижня в шоубізі

5 концертів "ОЕ" в Києві та трагічна загибель Ліама Пейна: найгучніші події тижня в шоубізі

Show 24 зібрав головні події цього тижня, що сталися в українському та світовому шоубізі. Вони викликали найбільше резонансу серед фанів і преси.

Помер Ліам Пейн

Ввечері 16 жовтня трагічно загинув колишній учасник One Direction, 31-річний співак Ліам Пейн. Він випав з вікна, що на третьому поверсі готелю в Буенос-Айресі. У попередньому звіті про розтин артиста йдеться, що він помер від численних травм, внутрішньої та зовнішньої кровотечі.

За даними ЗМІ, у готельному номері Ліама знайшли залишки білого порошку та алюмінієву фольгу. Також відомо, що напередодні адміністрація готелю повідомляла поліції про агресивного гостя.

Останнє розслідування поліції виявило, що у крові співака був препарат Cristal, що викликає галюцинації і перепади настрою. На думку слідчих, це могло стати вирішальним чинником у смертельному інциденті.

Додамо, що на початку цього року Ліам Пейн звертався за допомогою та провів кілька місяців у реабілітаційному центрі. Раніше він страждав від суїцидальних думок і залежностей.

На втрату відреагували учасники гурту One Direction, а світові зірки поділилися щемливими спогадами. Шанувальники вшановують пам'ять артиста у багатьох містах у світі.

"Океан Ельзи" запалював на концерті в Києві

Колектив з нагоди свого 30-річчя провів 5 концертів у "Палаці спорту". Гурт на чолі зі Святославом Вакарчуком виконував нові, забуті та всіма улюблені пісні "ОЕ". Кожен з виступівзапам'ятався по-своєму.

  • Перший концерт 11 жовтня обговорювали здебільшого через масову перевірку. Працівники ТЦК після заходу перевіряли документи у військовозобов'язаних, декому виписали повістки.
  • На другу подію завітали YAKTAK, KOLA та SHUMEI, які разом зі Святославом Вакарчуком виконали пісню "Той день".
  • Третій концерт запам'ятався щемливим виступом гурту у дуеті з KOLA – їхній фіт "Коли ми двоє" захоплював глядачів до мурах.
  • На четвертому концерті Вакарчук здійснив мрію шанувальника Стаса, який хотів заспівати з улюбленим артистом. Музикант запросив хлопця на сцену: вони разом виконали ліричний трек "Обійми".
  • Останній, п'ятий виступ "Океану Ельзи" нагадав про реалії війни – концерт перервала повітряна тривога. Святослав Вакарчук продовжив співати для своїх слухачів у метро.

Скандальна заява Джареда Лето

Актор та лідер гурту Thirty Seconds to Mars Джаред Лето "відзначився" на концерті у Сербії. Під час концерту у Белграді, куди з'їхалось чимало росіян, артист заявив, що "відчув навколо багато російської енергії".

Війну, розв'язану Росією, він назвав "проблемами". Джаред Лето додав, що хотів би згодом виступити у Києві, Москві та Санкт-Петербурзі, щоб "тусуватися і веселитися".

Українці з обуренням відреагували на заяву Джареда Лето. Він закрив коментарі під останнім дописом, але ніяк не відреагував. У МЗС України прокоментували слова артиста.

"Відчуття російської енергії" Джареда Лето та його бажання виступити в Росії є образою для тих, хто жертвує життям, захищаючи свободу. Не може бути ніякого умиротворення для Росії, коли вона продовжує свої спроби вирішити "проблему" самого існування України,
– підкреслили у МЗС України.

Переможці шоу "Неймовірні дуети"

16 жовтня відбувся грандіозний фінал талант-шоу "Неймовірні дуети". Переможцями стали співак MELOVIN та його підопічна Олександра Клименко, більш відома як iSKra. Їхня пісня "Обиратиму себе" отримала 39,58% голосів.

MELOVIN та iSKra – "Обиратиму себе": дивіться відео онлайн

Це мало не єдиний трек з проєкту, що став вірусним у тіктоці. Він став фаворитом для більшості глядачів.

Источник материала
loader
loader