Дружина Навального готова прийняти участь у президентських виборах
Дружина Навального готова прийняти участь у президентських виборах

Дружина Навального готова прийняти участь у президентських виборах

Юлія Навальна, вдова російського опозиціонера Олексія Навального, заявила про свої наміри взяти участь у президентських виборах у Росії. Про це вона повідомила в інтерв’ю BBC, де наголосила, що її мета – сприяти змінам у країні, продовживши політичну боротьбу, яку розпочав її чоловік.

Навальна зазначила, що багато прихильників Олексія були змушені покинути Росію, але мільйони людей залишилися під тиском репресій і потребують підтримки. «Мене підтримує багато людей, і я хочу у відповідь підтримати їх», – сказала вона.

Плани на вибори

Юлія Навальна заявила, що готова стати кандидатом у президенти РФ, якщо їй вдасться повернутися до Росії. Однак вона визнала, що це неможливо, доки Володимир Путін залишається при владі. За її словами, вона навіть не змогла приїхати на похорон чоловіка через загрозу арешту.

Наразі проти Юлії в Росії порушено кримінальну справу за звинуваченням в участі в екстремістському співтоваристві, яким російська влада вважає Фонд боротьби з корупцією, заснований Олексієм Навальним.

Юлія Навальна визнає, що не має “чарівної палички”, щоб одразу змінити Росію, але впевнена, що щоденні невеликі кроки можуть сприяти поступовим змінам. Вона закликає прихильників до єдності та боротьби за демократичні реформи, навіть у складних умовах репресивного режиму.

Теги по теме
Алексей Навальный Выборы Президента
Источник материала
loader
loader