Коли й у яких областях пройдуть дощі
Коли й у яких областях пройдуть дощі

Коли й у яких областях пройдуть дощі

Де і коли саме будуть опади, спрогнозували в Укргідрометцентрі. До речі, заморозки поки не очікуються.

Дощі в Україні

Синоптики оприлюднили прогноз на три доби, зокрема, 23 – 25 жовтня. Зазначили, буде без опадів.

Лише вдень 25 жовтня у східних областях невеликий дощ,
– написали в Укргідрометцентрі.

Вітер південно-західний з переходом на північно-західний, 5 – 10 метрів на секунду. Вночі та вранці 24 – 25 жовтня на Заході подекуди туман.

Температура повітря вночі +1 – +7 градусів, на узбережжі морів до +10. Вдень +9 – +16. На Закарпатті, 23 – 24 жовтня і на Півдні до +19.

погода на 25 жовтняДощі прогнозують на Сході 25 жовтня / Скриншот з Укргідрометцентру

Якою буде погода до кінця жовтня

  • Раніше, в інтерв'ю 24 Каналусиноптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха розповіла, що практично до кінця місяця залишатиметься поле високого тиску. Тому майже вся третя декада жовтня буде сухою.
  • Снігу ще чекати не варто. Адже потужне поле високого тиску не допускає до території України зараз жодних атмосферних фронтів.
  • Дуже високих значень температури вже не буде. Хіба ще по південних областях до +18 градусів на годинку десь може прогрітися повітря, втім, не більше. Максимум припадає на полудень.
  • "Загалом це все одно буде поле високого тиску, більш сонячна погода, досить комфортно. Бабиним літом це не назвеш, але можна зазначити, що це трошки комфортна жовтнева погода. Буде спокійно", – наголосила Наталія Птуха.
  • До речі, експертка зазначила, що поки в нас тенденція до потепління. В принципі, у цих межах і буде утримуватися синоптична ситуація практично всю третю декаду.
  • Найближчим часом, тобто в оглядовій практичній синоптичній перспективі, поки що морозів, зокрема, до -10 градусів, немає.
Теги по теме
Новости Украины прогноз погоды
Источник материала
loader
loader