Мудрик видав найкращий матч за Челсі: відео божевільної гри Михайла в єврокубку
Мудрик видав найкращий матч за Челсі: відео божевільної гри Михайла в єврокубку

Мудрик видав найкращий матч за Челсі: відео божевільної гри Михайла в єврокубку

Панатінаїкос – Челсі 1:4

Голи: Пелістрі, 69 – Феліш, 22, 55, Мудрик, 49, Нкунку, 59 (пен)

У четвер, 24 жовтня, в Лізі конференцій 2024-2025 відбуваються матчі другого туру основної стадії. Увага вболівальників з України була прикута до Афін, де місцевий Панатінаїкос приймав Челсі, повідомляє 24 Канал.

Мудрик знищує греків

На вихідних тренер лондонців Енцо Мареска несподівано залишив Михайла Мудрика поза заявкою на гру проти Ліверпуля. Втім у Лізі конференцій італієць проводить ротацію, тому на матч в Греції українець потрапив в основу.

Якщо в АПЛ Михайло поки не відзначався гольовими діями, то у першому турі Ліги конференцій він записав на свій рахунок асист проти Гента. Тепер же українець ще крутіше запалив проти Пао.

Челсі без проблем переграв суперника з рахунком 4:1. До трьох з чотирьох голів гостей долучився Мудрик, оформивши гол та два асисти. Спочатку українець знайшов у чужому майданчику Феліша, який впритул розстріляв кіпера греків.

Найкращий матч за Челсі

А після перерви Михайло забив свій перший гол у сезоні, замкнувши головою подачу від Нету. У третьому ж голі українець відкотив під удар Фелішу, якому завдяки дальньому пострілу вдалось оформити дубль.

Добив греків Нкунку з пенальті. Цей матч став найкращим для Мудрика за його кар'єру в Челсі. Fotmob оцінив виступ українця у 9,1 бала, це найкраща оцінка серед усіх гравців зустрічі.

Нагадаємо, що Мудрик перебрався з Шахтаря в Челсі у січні 2023 року за 70 мільйонів євро. За цей час вінгер провів 67 матчів, оформивши 8 голів та 6 асистів.

Источник материала
loader