Серія невдач: Рома мінімально перемагає Динамо завдяки голу Довбика
Серія невдач: Рома мінімально перемагає Динамо завдяки голу Довбика

Серія невдач: Рома мінімально перемагає Динамо завдяки голу Довбика

Рома – Динамо 1:0

Голи: Довбик, 23 (п)

Рома та Динамо не найкращим чином відіграли у перших двох турах Ліги Європи-2024/2025. Римська команда перед очним протистоянням мала одне очко, натомість у "біло-синіх" жодного пункту, повідомляє 24 канал.

Довбик приніс перемогу Ромі

Господарі поля активно розпочали гру та більше володіли м'ячем. Підопічні Олександра Шовковського мали багато чорнової роботи біля власного штрафного майданчику.

На 22-й хвилині матчу захисник Динамо Тарас Михавко необережно зіграв у карному майданчику киян заваливши суперника. Артем Довбик успішно реалізував пенальті, перегравши Руслана Нещерета.

Відео голу Артема Довбика:

Римська команда продовжила володіти м'ячем та атакувати володіння Руслана Нещерета. Однак, Динамо також мало небезпечні моменти, під кінець першого тайму Назарій Волошин зрівняв рахунок, але арбітр зафіксував офсайд.

У другому таймі підопічні Івана Юрича продовжували володіти м'ячем, але без результатів, тим паче Артема Довбика замінили на 52-й хвилині гри.

"Біло-сині" не відсижувались в обороні та мали моменти, щоб зрівняти рахунок. Однак, не змогли забити бодай один гол. У підсумку матч завершився з рахунком 1:0 на користь "джалороссі".

Теги по теме
Динамо Лига Европы
Источник материала
loader