Сервіс рекрутингу в «Резерв+» за тиждень роботи зібрав понад 2,5 тисячі заяв
Сервіс рекрутингу в «Резерв+» за тиждень роботи зібрав понад 2,5 тисячі заяв

Сервіс рекрутингу в «Резерв+» за тиждень роботи зібрав понад 2,5 тисячі заяв

За тиждень робити сервісу рекрутингу у застосунку «Резерв+» охочі приєднатися до лав Сил оборони залишили вже понад 2,5 тис. заяв.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство оборони України.

Як підкреслили в Міноборони, це доводить, що сервіс рекрутингу працює і допомагає українцям шукати себе у війську.

За словами заступниці міністра оборони з питань цифровізації Катерини Черногоренко, «Резерв+ cтає екосистемою сервісів для військовозобов’язаного. Тут він зможе розв’язати свої питання і знайти собі бригаду, у яку можна потрапити напряму. І одразу на посаду, де можна ефективно застосовувати свої знання та вміння».

Військова частина може розмістити інформацію про вакансію через платформу з працевлаштування Lobby X, і вона з'явиться у Резерв+.

Для цього треба перейти за посиланням і залишити заявку.

Після цього менеджер Lobby X зв'яжеться для підтвердження особи та надішле шаблон, за яким потрібно створити опис вакансії, дотримуючись рекомендацій.

Після розміщення вакансії у Резерв+ двічі на день приходитимуть відгуки від кандидатів. Основне завдання - правильно прокомунікувати і знайти людину, що підійде найбільше.

Як повідомляв Укрінформ, у застосунку «Резерв+» став доступним сервіс рекрутингу, що дає можливість користувачеві знайти оптимальну вакансію в українському війську серед тисяч різних варіантів.

Теги по теме
Украина Минобороны
Источник материала
loader