Син Таїсії Повалій виступив проти рішення суду про конфіскацію майна матері
Син Таїсії Повалій виступив проти рішення суду про конфіскацію майна матері

Син Таїсії Повалій виступив проти рішення суду про конфіскацію майна матері

Син співачки-зрадниці Таїсії Повалій, яка відкрито підтримує війну в Україні та політику Кремля, висловив незгоду з рішенням Вищого антикорупційного суду про конфіскацію майна артистки. Він заявив, що не вважає правильним позбавляти людей майна лише через їхню політичну позицію.

Нагадаємо, суд вирішив конфіскувати у Повалій автомобіль марки BMW, сім земельних ділянок у Київській області, а також житловий будинок і домоволодіння. Додатково, співачку позбавили прав на дев’ять її пісень.

Денис Повалій, який нині перебуває в Європі, вважає, що конфіскація майна за позицію є неприйнятною. “Не можна просто забирати майно у людини лише через її позицію”, – написав він у своєму Instagram. Проте, він, здається, забув, що позиція його матері прямо пов’язана із загибеллю українців та знищенням держави, що вона сама називає “порятунком”, спираючись на кремлівську пропаганду.

Денис також зазначив, що в будинку, який хочуть конфіскувати, проживають інші люди, які не підтримують позицію своєї матері. Водночас, він висловив думку, що рішення ВАКС є “радянським методом” і закликав звернути увагу на інших корупціонерів, а не лише на його матір.

“У нас є п’ять днів, щоб подати апеляцію. Це натяк, щоб усі сиділи і мовчали? Чи можуть людину позбавити всього лише за її позицію?” – запитав він. На закінчення Денис зазначив, що у нього є лише запитання і жодних відповідей.

Нагадаємо, що Таїсія Повалій вже багато років живе і працює в Росії, стала громадянкою країни-агресора та активно підтримує путінський режим, регулярно коментуючи війну, називаючи її “спеціальною військовою операцією”. Спочатку її син не підтримував позицію матері, але згодом також почав виправдовувати дії загарбників.

Источник материала
loader
loader