Проросійський прем’єр Грузії спрогнозував результати виборів у країні
Проросійський прем’єр Грузії спрогнозував результати виборів у країні

Проросійський прем’єр Грузії спрогнозував результати виборів у країні

Прем’єр-міністр Іраклі Кобахідзе, який представляє правлячу проросійську партію «Грузинська мрія», проголосував на дільниці у тбіліському районі Ваке. Він заявив, що «це не просто вибори, а референдум» і, не чекаючи на підсумки виборів, заздалегідь оголосив про поразку опозиції. Про це повідомило місцеве видання News Georgia.

Кобахідзе є головою виборчого штабу правлячої партії. За його словами, коли ЦВК оголосить результат у 60% для «Грузинської мрії», опозиція має «змиритися з тим, що грузинський народ остаточно відмовився повертатися до темного минулого». Він відмовився відповідати на питання журналістів про передачу влади опозиції у разі її перемоги.

«Це референдум між війною та миром, між аморальною пропагандою та традиційними цінностями, між минулим та світлим майбутнім країни. Як бачите, у цих виборах по суті беруть участь дві політичні сили. Одна сторона пропонує нам усе, що ми повинні залишити в минулому, ми пропонуємо виборцям світле майбутнє країни, світ, економічний прогрес та розвиток у всіх напрямках країни. У нас оптимістичний прогноз, ми очікуємо до 60 відсотків голосів, це є принципово важливим для продовження стабільного та мирного розвитку країни», – сказав Кобахідзе.

До слова, наприкінці вересня на вулицях Тбілісі з’явилися банери, на яких чорно-білим зображено наслідки російської агресії в Україні, перекреслені виборчі номери чотирьох опозиційних сил і фотографії Грузії з виборчим номером «Грузинської мрії».

Источник материала
loader