У жодному разі не знімайте шкарпетки: стюардеса порадила, що краще одягати в літак
У жодному разі не знімайте шкарпетки: стюардеса порадила, що краще одягати в літак

У жодному разі не знімайте шкарпетки: стюардеса порадила, що краще одягати в літак

Бортпровідниця Еліз розповіла про те, який одяг найкраще одягати в літак. Про це пише Condé Nast Traveler.

Що одягнути в літак

  • Одяг з легких тканин

Обирайте легкий одяг, до прикладу з льону чи бавовни. Стюардеса порадила уникати використання синтетичних матеріалів, таких як поліестер. Оскільки вони можуть спричинити перегрів та подразнення шкіри.

Під час тривалих польотів тіло людини схильне до здуття живота і коливань температури, тому вільний та легкий одяг – найкращий вибір.

  • Багатошаровий одяг

Незалежно від погодних умов, одягайтеся багатошарово. Тобто майте кілька шарів одягу, які можна будь-коли зняти чи одягнути.

Через низький тиск в салоні, обмежений потік повітря та вологість може порушитись терморегуляція організму. Іноді, а особливо під час посадки, ви можете відчувати перегрів, а потім навпаки мерзнути.

  • Зручне взуття

Що стосується взуття, то в першу чергу не знімайте його, якщо в цьому немає потреби. І в жодному разі не знімайте шкарпетки. Річ у тім, що в літаках рідко роблять генеральне прибирання. А рідина у туалеті на підлозі – це не вода, а рідина з унітаза, яка розплескалася під час турбулентності.

Для тривалих перельотів подумайте про те, щоб взяти з собою зручні капці чи кросівки, щоб носити їх у літаку.

  • Компресійні шкарпетки

Шкарпетки повинні бути зручними й з матеріалів, які пропускають повітря. Адже під час польоту ноги можуть пітніти та набрякати.

Провідниця радить компресійні шкарпетки, особливо для людей з ризиком утворення тромбів або тромбозом глибоких вен. Адже вони сприяють здоровому кровообігу в ногах, знижують ризик набряків, утворення тромбів та дискомфорту.

Тривале сидіння під час польотів може призвести до поганого кровообігу, а компресійні шкарпетки якраз призначені для того, розв'язувати цю проблему.

Теги по теме
Туризм
Источник материала
loader