Досі панує 25-градусне тепло: ця мальовнича країна Європи є ідеальною для подорожі восени
Досі панує 25-градусне тепло: ця мальовнича країна Європи є ідеальною для подорожі восени

Досі панує 25-градусне тепло: ця мальовнича країна Європи є ідеальною для подорожі восени

У жовтні ця острівна держава стає головним місцем для туристів, оскільки погода залишається теплою і сонячною. Максимальна температура сягає комфортних 25 градусів за Цельсієм, що створює ідеальний клімат для любителів пляжного відпочинку, пише Mirror.

На Мальті навіть у жовтні панує 25-градусне тепло

Мальта – крихітна країна. Всупереч поширеній думці острів – насправді не острів, а цілих 7 островів, щоправда, з них заселені лише 3.

Восени цей напрямок стає популярним по-особливому, адже можна не лише насолодитися культурними пам'ятками, а ще навіть прийняти сонячні ванни на пляжі. Середня денна температура становить +25 градусів. Вода біля узбережжя прогрівається до +23 градусів і досить тепла для купання.

Чим цікава Мальта?

Якщо ж літа було достатньо для морського відпочинку, то охочим подивитися визначні пам'ятки, теж є що робити в столиці країни Валлетті. Місто визнане об'єктом Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО і славиться бароковою елегантністю та архітектурною величчю.

Валлетта може похвалитися мальовничими пляжами з кришталево чистими водами, що сусідять з багатим культурним ландшафтом, який відображає історію, сформовану стародавніми фінікійцями та британським колоніальним впливом. Місто також є домівкою для численних музеїв, церков і палаців, що демонструють його різноманітну спадщину.

Столиця Мальти Валлетта
Столиця Мальти Валлетта / Фото Unsplash

Привабливість Мальти поширюється далеко за межі її приголомшливих міських пейзажів, демонструючи багатий гобелен доісторичних пам'яток, включаючи стародавні храми Агар-Кім. Відвідувачі також можуть помилуватися вражаючими прибережними скелями і дослідити чарівні рибальські села, які розкидані по всьому ландшафту. Щоб зазирнути в минуле, "Тихе місто" Мдіна пропонує захопливу подорож середньовічними вуличками, запрошуючи мандрівників доторкнутися до історії зблизька.

Туристи, які відвідують Мальту, хвалять цю країну за вишукану кухню, багаті історичні пам'ятки та можливості для купання в її блакитних водах. Мандрівників заохочують не поспішати досліджувати країну, пропонуючи неквапливий темп, щоб повною мірою оцінити все, що може запропонувати Мальта.

Це все робить Мальту обов'язковим місцем для відвідування для всіх, від любителів історії до тих, хто женеться за сонцем.

Теги по теме
Туризм
Источник материала
loader
loader