Два в одному: сховайте мікрохвильовку та отримайте додатковий простір для зберігання на кухні
Два в одному: сховайте мікрохвильовку та отримайте додатковий простір для зберігання на кухні

Два в одному: сховайте мікрохвильовку та отримайте додатковий простір для зберігання на кухні

Як пише House Digest, мікрохвильова піч є особливо громіздким предметом, який займає багато візуального простору, навіть якщо вона встановлена ​​на стіні. Як оптимізувати місце на кухні коштом цього пристрою, розповідаємо далі.

Як сховати мікрохвильовку та отримати додатковий простір для зберігання

Максимізація кухонного простору не обов’язково повинна бути великим проєктом. Блогер @want.zamora, якого звуть Марко, пропонує цікавий та простий спосіб приховати мікрохвильову піч і відкрити більше місця для зберігання на кухні.

У відео хлопець використовує стару картину, щоб створити приховані дверцята, які закривають його мікрохвильову піч на стіні.

Як приховати мікрохвильовку: дивіться відео

Також до цього оновлення він додає підставку для спецій, яка займала місце у шафі, а тепер буде вигідно прихована від сторонніх очей та звільнить простір на кухні.

Як розширити простір на кухні: дивіться відео

Якщо ви хочете повторити рішення Марко, ваша мікрохвильова піч має бути встановлена на стіні або вбудована у стелаж.

Також врахуйте кілька наступних речей: оберіть витвір мистецтва, який буде відповідати дизайну вашої кухні та не суперечитиме кольору стільниці чи шаф, перевірте стіну на пошкодження та за потреби виправте їх, встановіть дерев'яні панелі, щоб картина краще трималась.

Під час ремонту варто подбати не лише про інтер'єр, але й про комфортний мікроклімат у домі. Найкраще створює тепло й прохолоду вдома обладнання від Bosch. Компанія дбає, щоб кожен знайшов ідеальну систему для себе: для компактної зручної студії, великої квартири, сімейного особняка або будинку за містом.

Коли розміщуватиме зображення, яке закриватиме мікрохвильову піч, подумайте про створення проміжків у кілька сантиметрів у верхній і нижній частині, щоб можна було додати інші полички чи магніти для тримання ножів.

Також обов’язково встановлюйте ці додаткові елементи на самій стіні, а не на дверцятах шафи, щоб уникнути навантаження на петлі.

Відтак, у вас вийде інноваційне рішення для кухонного зберігання, яке очистить візуальний простір та збереже один із найбільших приладів поза полем зору.

Источник материала
loader