Співачка й акторка Дженніфер Лопес приділяє багато уваги своєму здоров'ю, зокрема харчуванню та фізичній активності. Про це пише 24 Канал із посиланням на журнал PEOPLE.
Чим харчується Дженіфер Лопес
Попри свій насичений графік, вона підтримує збалансований раціон, який допомагає їй залишатися енергійною та у відмінній формі.
За словами знаменитого тренера Трейсі Андерсон, дієта Дженніфер базується на органічній та свіжій їжі, з акцентом на якісні білки та продукти, багаті на поживні речовини.
Її раціон добре продуманий: органічна їжа, баланс білків і корисних мікроелементів,
– пояснила Андерсон.
На сніданок Лопес часто обирає популярні та корисні варіанти, такі як тости з авокадо, гранолу або ягоди.
Авокадо – один із ключових елементів раціону Дженніфер, оскільки цей фрукт багатий клітковиною та ненасиченими жирами. Як пише Mirror, регулярне споживання авокадо сприяє підтриманню нормального рівня холестерину та знижує ризик серцево-судинних захворювань.
Згідно з дослідженням, опублікованим у Журналі Американської кардіологічної асоціації, вживання одного авокадо на тиждень може знизити ризик ішемічної хвороби серця на 21%.