Пікантне та ніжне картопляне пюре: рецепт, який розірвав інстаграм Ектора
Пікантне та ніжне картопляне пюре: рецепт, який розірвав інстаграм Ектора

Пікантне та ніжне картопляне пюре: рецепт, який розірвав інстаграм Ектора

Український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво поділився в Instagram рецептом картопляного пюре з часником. За його словами, це смачний гарнір з гострою, але делікатною ноткою часнику, передає 24 Канал.

Картопляне пюре з часником від Ектора

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:
– 500 грамів картоплі;
– 50 грамів вершкового масла;
– 50 мілілітрів молока;
– 1 зубчик часнику;
– 20 мілілітрів олії;
– 10 грамів зелені.

Як приготувати картопляне пюре з часником: дивіться відео

Приготування:

  1. Відварену картоплю вичавіть через прес, а потім перетріть через сито.
  2. Перекладіть у сотейник і варіть на малому вогні, поступово додаючи масло й олію та постійно помішуючи. За принципом заварного крему.
  3. Зніміть з вогню, додайте молоко і ретельно перемішайте.
  4. Додайте часник та зелень. Ще раз перемішайте.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте ще швидку закуску з листкового тіста, ковбаси та сиру.

Источник материала
loader
loader